WOMAN SPIRIT


Vil du gerne leve dit fulde potentiale, være en katalysator af feminin kreativ energi og bevidst lederskab?


Kære kvinde - dig med et stort hjertes "kald", længslen efter at komme helt hjem i dig selv, - de enorme evner og gaver at dele ud af, men ikke helt kender vejen endnu, eller står i din feminine lederskab og selvindsigt. Dette er mit hjertes kald til dig.


Her er hvad du skal bruge for at tage din power hjem, vække dit indre lederskab af integretet, intention og hjerterum.


Det kræver mod, kommitment og hjerte at skabe indre forandring og indsigt, og alle dele af dig der behøver healing vil kalde på dig. Med mig i hånden, og en smuk "road map" at følge, bliver din vej meget nemmere og tryg at gå på.  Vi vil gå sammen.


Jeg giver dig over 20 års erfaring og alt den viden jeg har lært som "Rose liniage path" og divine feminine. Det vil være den smukkeste vej af dem alle; To know thyself! 

WOMAN BY SPIRIT


Vi starter 19. februar 2023. Du vil modtage alt information

på email 18. februar 2023 kl 12.


Dit 4 måneders forløb inkluderer:


Online portal fyldt med viden, fordybelse og ritualer


4 LIVE undervisnings sessioner + Q and A


4 LIVE aktiverings healings sessioner


Lukket gruppe forrum


Mig vil din side hele vejen igennem forløbet


Woman Spirit

Online kursus


- Er for kvinder der fornemmer det skift som vores verden står foran, og som selv mærker kaldet til helhjertet forandring og feminin lederskab med sig selv.


The old i dying, let it go.

The new is not yet created, let it expend.

Let your path of spirit be sacred and couragous.


Dette forløb vil kræve din opmærksomhed, strække dit sind og oplevelse af hvem du er, og give dig din sande power og integretet tilbage. Det vil vække en dybere forbindelse til din natur, kreativitet, og glød, og heale de steder i dig som behøver at blive set, hørt eller værdsat påny. Du vil huske dig selv på hvem du oprindelig er.


Du vil lære at sætte sunde grænser, tage beslutninger som er i alignment med din integrite. At træde ind i dit lys og blive set som den du er, og vække dit hjertets kald og stå ved dig selv.


Kærligt vil feminin viden, der er givet i arv gennem generationer, blive integreret gennem spirituel psykologi, praksis og ritualer, lede dig ind i den sandhed og visdom, der ligger i dine knogler, dit blod og forankret i din DNA.


Svøbt i "sisterhood" og oplevelsen af at blive set, hørt og holdt, af medsøstre, vil du trygt mærke en samhørighed og kærlighed med andre kvinder og hvile i den visdom som åbner sig i dig.


Det handler om dig!


Det handler om at generere nye frekvenser, nye paradigmas, nye måder at tænke og skabe og leve på.


Vi kan vente et helt liv på at tiden bliver rigtig eller vi er parate. At andre skal gå forrest og vise os vej, eller vente på "tilladelse til", at andre bliver parate til at gå med dig! Der er mange undskyldninger for ikke at sætte dit unikke aftryk på denne jord og træde ind i det du dybest inde ønsker mest. - At stå ved dit selv.


Du bærer noget som ingen andre har og kan. Du lever og erfarer dit liv ud fra din viden og evne til at skabe forandring og udvikling kombineret med din arv. Din energiske signatur og din personlige curriculum er det der skaber et alkymisk "blue print" som du deler ud af i dit liv. Det har du indflydelse på hvis du vil?


Dette er for dig, hvis du søger et kærligt og solidt sted at finde klarhed, indsigt og guidence på, hvordan du finder dit indre feminine lederskab, med glæde, integritet og embodied klarhed.


Du vil modtage LIVE undervisnings aktiveringer som inspirerer og udvider din evne til at vække din energi og modtage fra den. Du vil blive spundet ind i en videns spiral gennem året hjul, astrologi, viden, spirituel psykologi, healing og sister-hood, hvor du kan dele det du måske ikke ellers deler med andre. Du har månedlig Q and A med mig og en online portal fyldt med alt du behøver, som hver måned åbner nye veje og højder i dig.

Jeg ved at hvis du er her, Er du parat.


Din kommitment til at ære dette kald fra hjertet, giver dig mulighed for at gro og blive holdt i din proces henimod at blive en kraftfuld og resonant kanal for dine visioner og ideer, og tillade din indre "Woman by Spirit" at blive en smuk reflektion af DIT særlige udtryk, og at finde mod til at være en helhjertet katalysator for transformation, og at TRO på det du ser, mærker og ved. 


Hver måned vil vi arbejde med et tema relateret til årstid, stjernetegn, arketype m.m. og modtage en undervisnings - aktivering med Q and A (1 time undervisning og 1 time Q and A) + en gruppe healings session for at frigøre stagneret energi, åbne dit hjerte til dig selv og livet, vække din kreative energi, udvide dit potentiale af bevidst feminin lederskab, og åbne din bevidsthed, så du kan modtage information til mere dyb viden og transformation, som gerne vil komme gennem DIG. Session 1 - 19. Februar kl 16 - 18

Endings and Beginnings

At slippe gammelt, skaber plads til nyt (højere vesion af dig)

+ Aktiverende Healings session søndag d. 5. Marts kl. 11-12.30


______________________________________________________________________


Session 2 - 19. Marts kl 16 - 18

Opening the channels

Tag ejerskab af din energi og power

+ Aktiverende Healings session søndag d. 2. april kl. 11-12.30


______________________________________________________________________


Session 3 - 23. April kl 16 - 18

Sacred sensuality and sexuality

Mød din indre Afrodite og identificer blokeret intimitet

+ Aktiverende Healings session søndag d. 7. maj kl. 11-12.30


______________________________________________________________________


Session 4 - 21. maj kl 16 - 18

Creativity and commnication rituals

Klar kommunikation og åbning af indre vital kreativitet

+ Aktiverende Healings session søndag d. 4. juni kl. 11-12.30


______________________________________________________________________


*Alle LIVE sessioner og Healings aktiveringer bliver optaget,

hvis ikke du kan være med LIVE.


+ Der vil være Q and A ved alle sessioner


+ Der vil være en lukket Sisterhood gruppe, hvor du kan dele  og blive inspireret

af andre ligesindede kvinder.


Hvis du har nogen spørgsmål til at tage dit næste skridt på denne veje

venligst email mig på info@kristinalindberg.dk & jeg vil med glæde hjælpe!